Metsys Oy - Tietojärjestelmiä teollisuuteen

Metsys Oy on vuodesta 1992 lähtien toiminut riippumaton ohjelmistotalo, joka on on erikoistunut teollisuuden tieto- ja ohjausjärjestelmiin, joissa vaaditaan keskeytymätöntä toimintaa. Toimitamme tuotteita ja räätälöityjä tietojärjestelmiä kappaletavarateollisuuteen, prosessiteollisuuteen, logistiikkaan...

Yhteistyökumppaneita

Rocla Oy

image

Yhteistyö Mitsubishi konserniin kuuluvaan Rocla Oy:n kanssa alkoi vuonna 2007. Yhteisiä projekteja on vuoden 2017 alussa takana reilut 50, järjestelmiä on toimitettu lähinnä Suomeen ja muualle Eurooppaan. Asiakaskunta on monialaista ja järjestelmiä on asennettu niin kahvin paahtimoihin, kuin paperitehtaillekin.

Yhteisissä projekteissamme Rocla toimittaa loppuasiakkaalle AGV-automaattitrukit ja Metsys toimittaa WMS-järjestelmän. WMS on useasti liitetty loppuasiakkaan MES-järjestelmään, mihin on määritelty tuotantolaitoksen ajosuunnitelma. Tämän suunnitelman mukaisesti MES tilaa materiaalia WMS:ltä ja WMS lähettää tehtäväpyynnöt eteenpäin AGV-järjestelmälle. AGV:t suorittavat annetut tehtävät automaattisesti ja luotettavasti.

Avaa WMS - powerpoint

Open WMS - powerpoint

Samcons Oy

image

Samcons Oy on vuonna 2012 perustettu asiantuntija yritys, jonka pääosaamisalueet ovat tuottavuuden, kustannustehokkuuden ja kilpailukyvyn kehitys sekä edellä mainittujen kehityskohteiden toteutus yhdessä asiakkaan kanssa. Metsys on yhdessä Samconsin kanssa kehittänyt edistyksellisen ohjelmiston MBOM (a manufacturing bill of materials)-rakenteen luomiseen ja hallintaan.

Ele-One

image

Ele-One Oy on elektroniikan sopimus-valmistajana toimiva yritys. Asiakkaina on johtavia alan toimijoita ympäri maailmaa. Vastuuntunto ja korkea työmoraali yhdessä kehittyneiden logistiikka-ratkaisujen kanssa merkitsevät joustavia toimitusaikoja ja korkeaa laatua. Siitä on näyttöä lukuisissa Ele-One:n asiakkaiden tuotteissa.