Metsys Oy - Tietojärjestelmiä teollisuuteen

Metsys Oy on vuodesta 1992 lähtien toiminut riippumaton ohjelmistotalo, joka on on erikoistunut teollisuuden tieto- ja ohjausjärjestelmiin, joissa vaaditaan keskeytymätöntä toimintaa. Toimitamme tuotteita ja räätälöityjä tietojärjestelmiä kappaletavarateollisuuteen, prosessiteollisuuteen, logistiikkaan...

Metsys Oy

Metsys on vuonna 1992 perustettu ohjelmistoalan yritys. Yrityksen juuret ovat Keski-Suomessa, Kankaan ja Äänekosken paperitehtailla joihin Metsys teki moninaisia tietojärjestelmiä. Osa tehtaiden varastonhallinnasta, laboratorio-järjestelmistä, tilaustenhallinnasta ja tuotannonohjaukseta toteutettiin Metsyin rakentamilla ohjelmistoilla. Metsys tarjosi järjestelmien lisäksi myös IT-tukea vuodesta 1992 vuoteen 2012. Paperiteollisuuden järjestelmien vuosien kehityksen ja ylläpidon ansiosta Metsysillä on laaja-alainen osaaminen ja kokemus moninaisten järjestelmien toteuttamisesta. Näitä kokemuksia ja osaamista hyödynnämme nykyään uusien asiakkaidemme kanssa yli toimialarajojen.

image

Nykyään suurin yhteistyökumppanimme on Mitsubishi konserniin kuuluva Rocla Oy. Kehitämme yhdessä Roclan kanssa asiakkaiden varasto- ja tuotantoprosesseja. Rocla valmistaa asiakkaille AGV-automaattitrukkeja ja Metsys tarjoaa automaattitrukkien ohjaukseen kehittyneen hallintajärjestelmän. Järjestelmiä on toimitettu lähinnä Euroopan alueelle usealle eri toimialalle pääsääntöisesti kuitenkin perusteollisuuteen.

image

Toinen iso yhteistyökumppanimme on Agco konserniin kuuluva, Suolahdessa sijaitseva Valtran traktoritehdas. Metsys on kehittänyt yhdessä Valtran kanssa traktorien kokoonpanoa usean vuoden ajan. Valtran tehtaalla on käytössä esim. Metsysin toimittama näyttö-ohjattu keräilyjärjestelmä jonka ansiosta kokoonpantavien osien kerääminen on nopeutunut ja tarkentunut huomattavasti.

image

Tulevaisuudessa Metsysin tavoite on kehittää yhteistyötä nykyisten kumppaniemme kanssa sekä rakentaa järjestelmä kokonaisvaltaiseen tuotannonohjaukseen millä asiakas saisi parannettua omia tuotantoprosesseja. Kehitystyö ja pilottihankkeet näiden järjestelmien osalta ovat jo alkaneet!

Tule käymään

juttusilla, kerromme mielellämme toiminnastamme lisää:
Puulaakintie 4
40320 JYVÄSKYLÄ
Etunimi.sukunimi@metsys.fi

Tietosuojaselvitys

Alla olevasta linkistä löytyy Metsys Oy:n tietosuojaselvitys vuodelle 2021.

Avaa Metsysin tietosuojaseloste