Me olemme Metsys

Metsys Oy on vuonna 1992 perustettu ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut teollisuuden tieto- ja ohjausjärjestelmiin. Toimitamme tuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin teollisuuden kokonaisuuksiin kuten prosessiteollisuuteen, tuotantolinjoille ja logistiikkaan. Olemme erityisesti keskittyneet Varastonhallinnan WMS, Valmistuksenohjaus MES ja Tuotannon simuloinnin järjestelmiin. Yli sadan kotimaisen ja kansainvälisen projektin kokemuksella teemme ratkaisuja, jotka tuovat suoraan hyötyä asiakkaan liiketoimintaan.

Lemonsoft konserni

Olemme osa kotimaista Lemonsoft ohjelmistotalo-konsernia.

Lemonsoft on kotimainen ohjelmistotalo-konserni ja kehitämme ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi. Olemme olemassa tehdäksemme toiminnanohjausjärjestelmästä ja siihen liittyvistä palveluista mahdollisimman käyttäjäystävällisiä. Taistelemme huonoa käytettävyyttä vastaan. Mahdollistamme asiakasyritystemme liiketoiminnan kasvun ratkaisujemme avulla. Uskomme, että meidän avulla asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen.

 

Meitä on noin 110 henkeä ja liikevaihtomme on 15 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden AAA-luokitus ja Kauppalehden Menestyjät- ja Kasvuyritys-sertifikaatit. P-analyysissa olemme saavuttaneet kouluarvosanana täyden kympin vuodesta 2014 lähtien. Taloudellinen menestys antaa meille mahdollisuuden jatkaa voimakasta kehitystyötä jatkossakin ja asiakkaillemme päin olemme luotettava kumppani. Olemme oman alamme nopeinten kasvava toimija ja teemme sen kannattavasti.

Asiakasmäärämme on yli 6.000 ja olemme mukana yli 50.000 käyttäjän arjessa.

Me luotamme Metsys Oy:n osaamiseen